Een 3d tekening laten maken om hier vervolgens enkel de welbekende ‘artist impressions’ van te gebruiken is eigenlijk zonde van de tijd en investering. Met de techniek welke zich tot op de dag van vandaag doorontwikkeld is het namelijk mogelijk om de klant of toekomstige koper zelf door en rondom het 3d model te laten lopen.

Haal meer uit uw 3d tekening

Een 3D PDF is op dit moment de beste manier om dit te doen. Dit vereist namelijk geen extra installaties, vrijwel elke computer is namelijk wel uitgerust met Adobe Reader. Daarnaast biedt deze wijze ook de kans aan om een model, met de bijbehorende navigatie en aanpassingen, aan te bieden aan uw klant of wellicht de toekomstige koper.

Uw mogelijkheden

Het is zowel mogelijk om een gebouw op te trekken op basis van plattegronden en informatie m.b.t. materialen om hiermee vervolgens een 3D PDF te creëren als het omzetten van een bestaand 3D model naar een 3D PDF. Heeft u bijvoorbeeld als een 3D model laten maken en wilt u deze graag volledig publiceren op bijvoorbeeld uw website dan kunt u ons ook het bestaande 3D model laten verwerken tot een 3D PDF. Maar zoals gezegd kunnen wij ook aan de hand van aanwezige plattegronden en informatie m.b.t. de materialen een impressie realiseren in de vorm van een 3D PDF.

Om een te laten zien wat hierin mogelijk is bieden we u graag een 3D PDF aan. U kunt deze via deze link downloaden, of via uw browser inzien via het onderstaande frame.

Impressie van een 3D PDF

Een voorbeeld, hoe uw 3D model eruit kan zien. We hebben in de layout een drietal navigatie modussen verwerkt, ‘Draaien’, ‘Schuiven’ en ‘Inzoomen’. Daarnaast is het ook mogelijk om invalshoeken te creëren. Om dit te verduidelijken hebben wij de invalshoeken ‘Aanzicht’ en ‘Plattegrond’ gecreëerd. Bij het aanzicht is het volledige gebouw zichtbaar. Wanneer je op plattegrond klikt verdwijnt het dak en is de indeling van het gebouw zichtbaar. Deze optie is ook mogelijk bij meerdere bouwlagen. Het is dus ook mogelijk om dit bijvoorbeeld voor een Eengezinswoning voor de begane grond, verdieping en zolder te realiseren.

Klik hier om de 3D PDF direct te downloaden en op uw computer te bekijken of, wanneer u de PDF niet kunt inzien, volg het onderstaande stappenplan voor uw browser om de PDF direct in te kunnen zien.

Bekijkt u de website in Internet Explorer? Dan zou u het 3D model moeten zien.

Bekijkt u de website in Google Chrome? Dan krijgt u de melding van de plugin ‘Chrome PDF Viewer’, dan is de pdf niet volledig zichtbaar. Ga naar het optie menu => Instellingen => Geavanceerde instellingen weergeven => Onder Privacy op de knop ‘Instellingen voor inhoud’ klikken => Onder Plugins op ‘Afzonderlijke plugins uitschakelen’ => Er opent zich een nieuw scherm. Je moet hier ‘Chrome PDF Viewer’ uitschakelen om daarna ‘Adobe Reader’ te activeren. Daarna kunt u het bovenstaande 3D model inzien via Google Chrome.