Een situatietekening is een tekening waarop tenminste de volledige kavel zichtbaar is waar het gebouw zich op (zal gaan) bevindt / bevinden. Wanneer het een terrein betreft met meerdere gebouwen of gebouwdelen dan zullen deze apart benoemt moeten worden.

Situatietekening vernieuwen

Het is soms noodzakelijk om de situatietekening te vernieuwen. Zo is het bij het aanvragen van een gebruiksvergunning verplicht om bij de aanvraag een recente / kloppende situatietekening aan te leveren. Wij kunnen hierbij een helpende hand bieden. Wij zijn in staat om oudere tekeningen te digitaliseren en om bestaande digitale tekeningen te digitaliseren.

Begrijpbare tekeningen

Wij zijn vertrouwd met het maken van situatietekeningen. Daarom dat we ook een uitgebreid pallet en bibliotheek hebben om voor deze tekeningen toe te passen. Hierdoor krijgt u een deels gekleurde tekening, waardoor het geen ingewikkelde bouwtekening betreft, maar ook voor mensen zonder bouwkundige achtergrond te lezen en te begrijpen is.

Mocht u gebruik willen maken van onze diensten dan kunt u via het onderstaande contact formulier eenvoudig contact met ons opnemen.