Welkom, ik ben René van den Brink. Ik heb de opleiding Bouwkunde aan de Hogeschool de Windesheim te Zwolle genoten. Tijdens mijn studieperiode ben ik veel in aanraking gekomen met het bouwkundig detailleren i.c.m. bestaande bouw. Tijdens mijn stage heb ik (een deel van) de detaillering verzorgd voor renovatie- en herbestemmingsprojecten. Mijn afstudeerproject betrof een herbestemming van een oud schoolgebouw, welke getransformeerd werd tot een woongebouw.

Persoonlijke eigenschappen

- Ambitieus en ondernemend: Ik neem graag een uitdaging aan en ben bereid hier vol voor te gaan. Als ik iets doe dan heb ik het graag goed gedaan, dus zet ik liever een paar stappen extra dan dat ik een kwalitatief minder resultaat lever.
- Hoog perfectiegehalte en aandacht voor detail: De neiging om iets aan te passen is voor mij vaak dichtbij. Neem bijvoorbeeld het detailleren, waar ik tussentijds de details afdruk om hier met een pen op en aanmerkingen bij te zetten. Als ik een product neerzet dan wil ik dat ik erover kan praten. Als ik erover kan praten dan betekent dat ik over het product heb nagedacht.
- Goede focus: Ik leg graag mijn focus op mijn werkzaamheden. Niet dat ik geen meerdere dingen tegelijk kan doen, maar omdat dit ten goede komt van het eindproduct.
- Verder denken dan gevraagd: Ik denk graag na over zaken en verdiep me daarnaast ook graag in zaken. Dit om ergens meer over te weten te komen en mijzelf te verreiken.

Mijn vaardigheden

- Autocad: Tijdens mijn studie en werkzaamheden ben ik actief geweest met het programma Autocad. Deze ervaring begon bij de versie 2007 tot en met de versie 2013. Ik ben tevens bereid om andere cad programma’s te leren kennen wanneer dit gewenst is.
- Arkey: Tijdens mijn functie als bouwkundig tekenaar ben ik begonnen met het cad programma Arkey. Naast het werken met dit programma heb ik tevens een cursus gevolgd voor Arkey.
- Microsoft office: Goede beheersing
- Uitwerking van tekeningen en details: Een van de bouwkundige activiteiten waar ik veel plezier in beleef is het uitwerken van tekeningen en de bijbehorende detaillering.
- Gebruiksvergunning aanvraag: Tijdens mijn functie als aankomend bouwkundig tekenaar ben ik voornamelijk bezig geweest met het uitwerken en vernieuwen van bouwtekenen t.b.v. het aanvragen van een gebruiksvergunning.